Dank je wel!

Je Gratis E-Book Is Onderweg

Dank je wel voor het aanvragen van het gratis e-book:

Terug naar de regie over je eigen leven, geluk en grenzen zonder schuldgevoel.

Kijk in je email voor de link, binnen een paar minuten kan je deze in je email vinden. Heb je het e-book niet ontvangen check dan je spam map. 

Mocht je het toch niet kunnen vinden of andere vragen hebben, mail me dan: info@tjitskus.nl ik beantwoord je vragen graag.

Nogmaals dank je wel

If you could choose your own destination, direction, way of travel and companion, how would your journey look like?

Tjitske
Waar sta je nu?  Waar wil je heen?  Hoe gaat dat?   Wat heb je nodig?

Ben je eigenlijk wel klaar met aanmodderen, is dit het zoveelste gratis e-book wat je download en je waarschijnlijk toch niet gaat lezen. Maar de reden waarom je het gedownload hebt is er nog wel. Wil je graag zelf de stappen nemen, maar niet alleen en wel in de juiste volgorde. Meld je dan nu aan voor de online training Straal. Waar je zelf de stappen zet, en je mij kan inzetten als luisterend oor, motivator, vlammenwerper, vraagbaak en coach. 

De online training bevat werkbladen, audio opnames, korte video’s, 1 live online coachgesprek en email coaching.

 De investering die je in jezelf doet, is het belangrijkste, als je voor de training gaat en je wilt ook het resultaat behalen zul je commitment van jezelf nodig hebben. Het is zo opgebouwd dat het niet heel veel tijd kost,  steek die tijd er wel in. Alleen lezen geeft je aha momenten maar alleen lezen lost niks op. Je zult wel de stappen moeten nemen om tot je gewenste resultaat te komen. 

Omdat je het e-book hebt gedownload is de prijs voor de online training, inclusief alles op dit moment echt laag, geld mag niet het issue zijn waarom jij blijft hangen. Voor het hele pakket betaal je nu maar 29 euro, ipv 99 euro. 

Daar hoef je niet lang over na te denken! Voel en weet je dat dit is wat je nodig hebt? Zeg dan nu JA tegen jezelf en meld je via onderstaande knop gelijk aan.