Tjitskus logo

Over mij

Mijn favoriete rollen zijn die van moeder, vriendin en coach, deze rollen kan ik vervullen als mezelf en doe ik geen consessies in wie ik ben.
liefde
vrijheid
vertrouwen
verbinding
ontwikkeling

Wie is Tjitskus?

Je kan zoveel meer bereiken als je in jezelf gaat geloven, je dromen serieus neemt en je gevoel goed gaat begrijpen. Als je het perfectionisme los laat, en alle losgeslagen gedachten niet je keuzes laat beïnvloeden is er zoveel meer mogelijk.

Mijn uitgangspunt is dat we allemaal al perfect zijn, er is niks mis met jou. Alleen de lagen van patronen, overtuigingen en verwachtingen zorgen ervoor dat je jezelf niet meer herkent in je gedrag.

Mijn naam is Tjitske, en mijn missie is om mensen weer in verbinding met zichzelf te brengen. Terug in je kracht en met eigenwaarde, niet door je te veranderen, maar juist door je te laten zien dat je de meeste impact hebt door je authentieke zelf te zijn. Een gelijkwaardig leven met passie en plezier voor jou.

En hoe weet ik dit, omdat ik ook daar was. Het was nooit goed genoeg, losgeslagen perfectionisme, alle ballen hoog houden en elke rol vervullen volgens de normen en waarden van anderen, gedachten in mijn hoofd die niet in lijn waren met mijn gevoel. Overtuigingen over mezelf die ik had overgenomen en een zelfbeeld wat mij echt niet verder hielp. 

Juist door te ervaren wat mij op een pad hield wat niet het mijne was, en te ervaren wat er gebeurt als je dit los weet te laten deed mij beseffen dat het leven zoveel leuker is als je accepteert dat je er gewoon mag zijn zoals je bent. En soms heb je daar ook wat hulp bij nodig, ook ik kon dit niet alleen.

Wat mag je van mij verwachten?

Ik zie je en ik hoor je. Zonder oordeel.
Ruimte om te zijn, respect, oprechtheid, empathie, vertrouwen, eerlijke vragen, duidelijkheid, openhartigheid en ruimte voor spiritualiteit.
Gelijkwaardige gesprekspartner, met een gedeeld doel, dat wat jij wilt bereiken.

Als coach ga ik ervan uit dat er niks mis is met jou. Ik ben dan ook geen therapeut of dokter, ik ga niks genezen. Jij wilt graag iets ontwikkelen, je hebt een doel voor ogen en je weet nog niet hoe je daar gaat komen. Ik ben een coach, jij bent het team wat richting nodig heeft je hebt alles al in je ik help je om dat naar boven te halen.
“Wil je nu ook eens jezelf ontmoeten in plaats van steeds tegen te komen”
Wie ben ik, een mensenmens, een positivo, een wereldverbeteraar, soms een beetje gek, een passiemens en moeder van 2 prachtige tieners.

Geboren in Schoonoord in 1979. 

Naast dat mijn kinderen de halve week bij mij wonen, heb ik ook nog een kat en twee axelotls als huisgenoten. Ik hou van wandelen, tennis, yoga en binnenkort ga ik boksen. Wat mij kenmerkt, humor, loyaal, flexibel, liefde, medeleven, passie en plezier. Ik wordt blij van mijn kinderen, mijn vrienden, een goed boek, mooie muziek een goed gesprek, het begin van elk nieuw seizoen.

Mijn favoriete rollen zijn dan ook die van moeder, vriendin en coach, die rollen vervul ik als mezelf en doe ik geen concessies in wie ik ben.
Contact opnemen

Wat zit er in mijn rugtas?

- NLP coach

- Hypno-coach

- Lifecoach

- Wandelcoach

- Ervaringsdeskundige

Wat kan ik ermee?

- Patronen doorbreken

- Overtuigingen ombuigen

- Balans hervinden

- Zelfliefde/ zelfvertrouwen

- Relatieverslaving doorbreken

- Angsten overwinnen

- Doelen stellen en behalen


Maak een afspraak

Laden...
Tjitske is empatisch, betrouwbaar en onbevangen, met haar vermogen om aan te passen en een no-nonsense instelling is ze een toegankelijke gesprekspartner en haar nieuwsgierigheid maakt dat ze vragen stelt die aankomen en tot actie zetten.

EB

Tjitske is open en onbevooroordeeld, toegankelijk.

A

Sociale waarden als ik denk aan (de gesprekken met) Tjitske zijn: Empatisch, oordeelvrij, open minded, oprecht geïnteresseerd, aanwezig en gesprekken gaan altijd ergens over.

YK

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram