Tjitskus logo
liefde
vrijheid
vertrouwen
verbinding
ontwikkeling

Programma's

Het leven is geen route met een eindbestemming, het leven is de route, maak er een mooie route van. Net als gelukkig zijn geen doel maar een gevoel is, een gevoel wat je gedurende je route steeds weer kan en mag ervaren.

Wandelcoaching

Wil je je vitaliteit vergroten, vooruitkomen en niet steeds in het verleden blijven hangen of zorgen maken over later. Met wandelcoaching ben je letterlijk en figuurlijk in beweging in het heden. Wat kan je nu doen. Wandelend in gesprek zijn is een krachtige methode om doelen te stellen, patronen te doorbreken los te komen van verwachtingen of je uit een burnout te lopen. Het verlaagt stress en verhoogt je vitaliteit.
Lees meer

Online coachingsprogramma

Wil jij graag weer stralen? In lijn staan met jezelf? Weten wat je te doen hebt. Je zelfvertrouwen, zelfbeeld en zelfliefde naar een nieuw level brengen. Om van daaruit volop in het leven te kunnen staan. En jezelf kunnen zijn zonder dat je jezelf hoeft te veranderen of aan te passen?

Dan is het online programma Straal wat voor jou. Het programma staat in een online academie zo kun je hier altijd bij komen op de momenten dat je er aan toe bent, je ontvangt online begeleiding, werkboeken met opdrachten, daarnaast zullen er momenten zijn waarop je vragen kunt stellen. Het voordeel hiervan is dat je het in je eigen tempo kunt doen.
Lees meer

1 op 1 coaching

Lopen er dingen in je leven niet op een manier die goed voelt. Is het lastig om een richting te kiezen of loop je vast. Of heb je gewoon behoefte aan een luisterend oor zonder oordelen.

 We zorgen er samen voor dat je niet jezelf voorbij rent, of te lang stil blijft staan. Maar dat de route in het juiste tempo gelopen wordt, het doel haalbaar is en er onderweg genoten wordt van de route. Jijzelf bent uiteindelijk degene die weet welke keuzes er het beste bij je passen, ik kan je erbij helpen om de keuzes helder te maken.
Lees meer

4 daagse take a break

Even samenzijn zonder verleden, rollen en verwachtingen, gewoon als jezelf. Ruimte voor tot jezelf komen maar ook voor plezier en bewegen.

We vullen de dagen met gezelligheid, yoga, lekker en gezond eten, meditaties, en inspirerende activiteiten en ruimte om je eigen invulling te geven met bijvoorbeeld een goed boek. Tevens zullen we op een luchtige manier kijken naar dat waar jij tegen aanloopt. Zodat je na afloop ontspannen opgeladen en met nieuwe energie je weer in het dagelijkse leven kan begeven.
Lees meer

Maak een afspraak

Laden...
Tjitske is empatisch, betrouwbaar en onbevangen, met haar vermogen om aan te passen en een no-nonsense instelling is ze een toegankelijke gesprekspartner en haar nieuwsgierigheid maakt dat ze vragen stelt die aankomen en tot actie zetten.

EB

Tjitske is open en onbevooroordeeld, toegankelijk.

A

Sociale waarden als ik denk aan (de gesprekken met) Tjitske zijn: Empatisch, oordeelvrij, open minded, oprecht geïnteresseerd, aanwezig en gesprekken gaan altijd ergens over.

YK

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram