Tjitskus logo

4 daagse take a break

Behoefte aan verbinden, ontwikkelen, bewegen, lekker eten en gezelligheid
liefde
vrijheid
vertrouwen
verbinding
ontwikkeling

Er even tussenuit….

In korte tripjes met gelijkgestemden, is daar de ruimte voor. Even samenzijn zonder verleden, rollen en verwachtingen, gewoon als jezelf. Ruimte voor tot jezelf komen maar ook voor plezier en bewegen.
Contact opnemen

Waar gaan we heen?

Nederland, het pintoreske Schiermonnikoog.

Buitenland, de prachtige en zonnige Algarve.

Persoonlijk ontwikkeling

We vullen de dagen met gezelligheid, yoga, lekker en gezond eten, meditaties, en inspirerende activiteiten en ruimte om je eigen invulling te geven met bijvoorbeeld een goed boek. Tevens zullen we op een luchtige manier kijken naar dat waar jij tegen aanloopt. Zodat je na afloop ontspannen opgeladen en met nieuwe energie je weer in het dagelijkse leven kan begeven.

Voor de ondernemende mensen die even willen focussen op hun onderneming

Voor die mensen die ook merken dat je buiten je eigen vaste omgeving vaak wat makkelijker in een flow komt en je creativiteit tot bloei brengt. Even alle ballen thuis aan iemand anders overlaten en echt de tijd en ruimte te nemen voor creatie en processen.

In een klein groepje van mensen die even ruimte voor Flow nodig hebben, om bijvoorbeeld aan je bedrijf of je producten te werken, even het gevoel van een klankbord om je heen maar ook genoeg tijd om in je eigen bubbel te werken. In een ontspannen, ontzorgende en inspirerende setting, waar je je niet druk hoeft te maken over alle dagelijkse beslommeringen. En met gelijkgestemden die ook die ruimte nodig hebben. Naast bezig zijn, worden er korte yoga lessen gegeven en zal er ook ruimte voor gezelligheid en plezier zijn.

Voor data, meer informatie en prijzen mail naar: info@tjitskus.nl

Maak een afspraak

Laden...
Tjitske is empatisch, betrouwbaar en onbevangen, met haar vermogen om aan te passen en een no-nonsense instelling is ze een toegankelijke gesprekspartner en haar nieuwsgierigheid maakt dat ze vragen stelt die aankomen en tot actie zetten.

EB

Tjitske is open en onbevooroordeeld, toegankelijk.

A

Sociale waarden als ik denk aan (de gesprekken met) Tjitske zijn: Empatisch, oordeelvrij, open minded, oprecht geïnteresseerd, aanwezig en gesprekken gaan altijd ergens over.

YK

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram