Tjitskus logo

1 op 1 coaching

Lopen er dingen in je leven niet op een manier die goed voelt. Is het lastig om een richting te kiezen of loop je vast.
liefde
vrijheid
vertrouwen
verbinding
ontwikkeling

Jouw route naar balans

Lopen er dingen in je leven niet op een manier die goed voelt. Is het lastig om een richting te kiezen of loop je vast.

 We zorgen er samen voor dat je niet jezelf voorbij rent, of te lang stil blijft staan. Maar dat de route in het juiste tempo gelopen wordt, het doel haalbaar is en er onderweg genoten wordt van de route. Jijzelf bent uiteindelijk degene die weet welke keuzes er het beste bij je passen, ik kan je erbij helpen om de keuzes helder te maken.

Bij elke vorm van coaching ben je bezig met een strategie-bepaling voor jezelf. Bij alle strategie-bepalingen en dus coachingstrajecten is het belangrijk dat je eerlijk tegen jezelf bent en je er bewust van bent dat je zelf verantwoordelijk bent voor het resultaat.

Een coaching traject of gesprek kan je goed helpen om dit voor jezelf te realiseren. Niet meer de dingen doen omdat je ze moet doen, of het gevoel te hebben bezig te zijn met alleen maar compromissen te sluiten. Samen kijken we waar je tegenaan loopt en laten we de oordelen hierbij los. Zonder vooroordeel en conclusies. We kijken naar de rollen en de patronen die daarbij ontstaan zijn en kijken wat je achter je kan laten waar iets nieuws mag ontstaan en vooral wat er al is en hoe je dat kan in zetten.
Contact opnemen

Coaching door mij houdt in

Zonder oordeel gehoord worden.

Je verhaal kunnen doen zonder je druk te maken wat “ze” ervan vinden, zonder dat iemand je probeert te overtuigen dat je gevoel niet klopt. Zonder dat je je hoeft te verantwoorden.

Kruispunten en keuzes

De meeste hobbels, drempels en kruispunten hebben te maken met patronen, overtuigingen en een zelfbeeld wat niet klopt. Soms ben je zo verwikkeld geraakt in de patronen van jezelf en anderen dat het lastig is die te herkennen en te doorbreken. Daar kan ik je bij helpen, patronen kunnen doorbroken worden, overtuigingen omgebogen en een zelfbeeld aangepast. Zodat jij weer het gevoel hebt je leven zelf in handen te hebben en je in je eigen plaatje past.

Maak een afspraak

Laden...
Tjitske is empatisch, betrouwbaar en onbevangen, met haar vermogen om aan te passen en een no-nonsense instelling is ze een toegankelijke gesprekspartner en haar nieuwsgierigheid maakt dat ze vragen stelt die aankomen en tot actie zetten.

EB

Tjitske is open en onbevooroordeeld, toegankelijk.

A

Sociale waarden als ik denk aan (de gesprekken met) Tjitske zijn: Empatisch, oordeelvrij, open minded, oprecht geïnteresseerd, aanwezig en gesprekken gaan altijd ergens over.

YK

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram