Tjitskus logo

Online Programma

Wanneer straal je? Wanneer voel je je gelukkig? Als je in lijn leeft met je doelen, je grenzen, de liefde en jezelf. Ik wel in elk geval. 
liefde
vrijheid
vertrouwen
verbinding
ontwikkeling

Ik geloof dat je al perfect bent zoals je bent

Wil jij graag weer stralen? In lijn staan met jezelf? Weten wat je te doen hebt. Je zelfvertrouwen, zelfbeeld en zelfliefde naar een nieuw level brengen. Om van daaruit volop in het leven te kunnen staan. En jezelf kunnen zijn zonder dat je jezelf hoeft te veranderen of aan te passen?

Dan is het online programma Straal wat voor jou. Het programma staat in een online academie zo kun je hier altijd bij komen op de momenten dat je er aan toe bent, je ontvangt online begeleiding, werkboeken met opdrachten, daarnaast zullen er momenten zijn waarop je vragen kunt stellen. Het voordeel hiervan is dat je het in je eigen tempo kunt doen.
Contact opnemen

Over online programma

Heb je ook wel eens het gevoel dat je het leven van iemand anders leeft, het plaatje klopt, maar je gevoel zegt wat anders. Je bent mooi, sterk, gevoelig meelevend de leuke vriendin, zorgzame ouder, de partner volgens de boekjes etc. Alleen het zijn zoveel ballen die je hoog te houden hebt, je maakt je keuzes ook altijd vanuit die rollen, niet voor jezelf maar wat past binnen de verwachtingen van anderen. Ben je soms ook zo moe van het altijd maar denken in de verwachtingen van anderen. Lastig als je ook alles nog eens perfect wilt doen en zo jammer dat die dingen die jou blij maken, als je nog weet wat ze zijn, geparkeerd worden op de plek ooit… omwille van wat eigenlijk?   Hoe gaat het eigenlijk met jou? Wie zou je graag willen zien als je in de spiegel kijkt?
Wanneer straal je? Wanneer voel je je gelukkig? Als je in lijn leeft met je doelen, je grenzen, de liefde en jezelf. Ik wel in elk geval. 

Mijn missie is om de wereld een betere plek te maken en jou te helpen om weer te stralen als jezelf. 

Hoe dan?

Ik hoor het vaak: “verandering begint bij jezelf”. Ik geloof niet dat we onszelf kunnen of moeten willen veranderen. Verandering zit in het: hoe en wat we doen en in het beeld wat we hebben van onszelf, anderen en de wereld. 

Ik geloof dat je al perfect bent zoals je bent, en dat je dat mag laten zien.

Ik wil je daar graag bij helpen. Stap voor stap zodat het overzichtelijk blijft en je de vrijheid voelt om je eigen weg erin te vinden. Heel bewust in het nu. Gisteren blijft gisteren en je acties nu maken morgen alvast wat lichter.

Wat levert dat je op, dat je ook weer keuzes leert maken vanuit jezelf en niet vanuit je rollen. Dit zijn de keuzes die bij jou als persoon passen. Meer zelfvertrouwen waardoor je weer op je gevoel leert te vertrouwen, en dat je hoofd niet de hele tijd vol zit met kritische stemmen, want je wordt gewoon een leuker mens als je bezig bent met de dingen die je energie geven. En het levert je energie op, zodat je ook je rollen in het leven als jezelf en met plezier kan volbrengen en je eigen doelen en dromen waarmaken. Goodbye schuldgevoel!

Wil jij graag weer stralen? In lijn staan met jezelf? Weten wat je te doen hebt. Je zelfvertrouwen, zelfbeeld en zelfliefde naar een nieuw level brengen. Om van daaruit volop in het leven te kunnen staan. En stralen zonder dat je jezelf hoeft te veranderen of aan te passen?

Hoe ziet het programma eruit?

5 modules:
Geluk en Waarden
Grenzen
Zelfbeeld en Zelfvertrouwen
Uit je hoofd
Doelen stellen en behalen

Interesse?

Ben je benieuwd hoe een online programma eruit kan zien? Meld je dan hier aan voor de gratis minicursus, Waarden de basis ingrediënten voor je geluk. Dit is ook onderdeel van de eerste module van het online Programma.

De investering voor het hele online programma is 250 euro dus dat betekent 50 euro per module.

Hierbij krijg je toegang tot de online academie met daarin: passende meditaties en hypnoses bij de modules. Videobegeleiding bij de opdrachten en fijne werkboeken.
Contact opnemen

Maak een afspraak

Laden...
Tjitske is empatisch, betrouwbaar en onbevangen, met haar vermogen om aan te passen en een no-nonsense instelling is ze een toegankelijke gesprekspartner en haar nieuwsgierigheid maakt dat ze vragen stelt die aankomen en tot actie zetten.

EB

Tjitske is open en onbevooroordeeld, toegankelijk.

A

Sociale waarden als ik denk aan (de gesprekken met) Tjitske zijn: Empatisch, oordeelvrij, open minded, oprecht geïnteresseerd, aanwezig en gesprekken gaan altijd ergens over.

YK

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram