Tjitskus logo

Testpagina

dkjdfkhfddskhjfdhks
liefde
vrijheid
vertrouwen
verbinding
ontwikkeling

Test titel

Wil je je vitaliteit vergroten, vooruitkomen en niet steeds in het verleden blijven hangen of zorgen maken over later. Met wandelcoaching ben je letterlijk en figuurlijk in beweging in het heden. Wat kan je nu doen. Wandelend in gesprek zijn is een krachtige methode om doelen te stellen, patronen te doorbreken los te komen van verwachtingen of je uit een burnout te lopen. Het verlaagt stress en verhoogt je vitaliteit.

Heb je behoefte aan een gesprek met iemand die niet oordeelt, niet gelijk adviseert, maar wel vragen durft te stellen. Een luisterend oor, een motivator, iemand die je even los van je rollen ziet en hoort. Maar ook behoefte aan stilte en actie. Met wandelcoaching kan dit allemaal. Een afwisselend programma afgestemd op jouw behoeften.

Je leert weer om in het nu te zijn, in het nu zijn geeft je de beste inzichten over hoe je om kan gaan met de obstakels of vraagstukken in je leven en zorgt ervoor dat de levensenergie weer gaat stromen, en je weer de kracht krijgt om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen.

De natuur is uiteraard een prachtige omgeving om je gedachten te ordenen, maar ook te ontspannen. Met wandelcoaching combineer je al deze factoren tot meer inzicht in jouw gedachten en gedrag. Zo kom je effectief tot de kern van je probleem of vraagstuk, met een prachtige fun factor. En niet alleen de natuur ook een stad of een woonwijk kan een inspirerende omgeving zijn.
Contact opnemen

Individueel of in een groep.

Wandelcoaching kan individueel dan kijken we samen naar waar jouw behoefte ligt, wat wil je bereiken en werken we met een voor jou op maat gemaakt programma naar jouw doelen toe.

Het kan ook in een groep, en gaan we als groep op pad, mijn ervaring leert dat de energie er vaak voor zorgt dat er veel gemeenschappelijke doelen zijn, en de gesprekken en vragen van anderen ook inzichten geven over jezelf en andersom.

Hoe dan?

Wandelend praten zorgt ervoor dat de twee hersenhelften met elkaar blijven communiceren en dat je overzichtelijker naar jezelf kunt kijken en luisteren. Daar komt bij dat lopen sowieso goed is voor het brein en je gezondheid. Voortbewegen per voet lijkt eenvoudig maar er komt een geraffineerd coördinatieproces bij kijken, hierdoor wordt je vitaliteit ook meteen vergroot.

Wandelen is goed tegen stress, je ervaart de wereld immers in al haar gedaanten met al je zintuigen (vormen, geluiden en het gevoel - en gebruik je je brein op allerlei manieren). Hierdoor bekijk je problemen vanuit een nieuw perspectief, word je creatiever in je oplossingen en lijken de problemen tot de mooie omgeving ineens niet meer zo groot zijn.

Buiten in beweging zijn is een goede corona proof omgeving en natuurlijk houden we rekening met de 1,5 meter afstand.

Programma

Zowel individueel als in een groep is het een 6 weeks programma van ongeveer 2 uur per keer/ week. Elke week zullen er verschillende oefeningen aan bod komen. Natuurlijk zorg ik ervoor dat je vochthuishouding goed op peil blijft.

Wandelcoaching volgens de MindfulRun methode.

Kosten

De kosten voor het individuele 6 weekse programma á 2 uur per week inclusief koffie, thee, versnaperingen zijn 600 euro.

De kosten voor het 6 weekse groepsprogramma zijn 95 euro en vinden doorgang bij een minimale groepsgrootte van 5 personen.

De locaties en routes vinden in overleg plaats en worden dan naar behoefte opgesteld. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor nadere informatie of bekijk mijn andere programma’s
Contact opnemen

Maak een afspraak

Laden...
Tjitske is empatisch, betrouwbaar en onbevangen, met haar vermogen om aan te passen en een no-nonsense instelling is ze een toegankelijke gesprekspartner en haar nieuwsgierigheid maakt dat ze vragen stelt die aankomen en tot actie zetten.

EB

Tjitske is open en onbevooroordeeld, toegankelijk.

A

Sociale waarden als ik denk aan (de gesprekken met) Tjitske zijn: Empatisch, oordeelvrij, open minded, oprecht geïnteresseerd, aanwezig en gesprekken gaan altijd ergens over.

YK

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram