Mindful in beweging

Wil je vooruitkomen en niet steeds in je hoofd blijven hangen of zorgen maken over later.

Met mindful wandelen ben je letterlijk en figuurlijk in beweging in het heden.  Wat kan je nu doen. Mindful wandelen is een krachtige methode om doelen te stellen, patronen te doorbreken los te komen van verwachtingen of je uit een burnout te lopen.

Met mindful wandelen leer je weer om in het nu te zijn, in het nu zijn geeft je de beste inzichten over hoe je om kan gaan met de obstakels of vraagstukken in je leven en zorgt ervoor dat de levensenergie weer gaat stromen, en je weer de kracht krijgt om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen.

Samen

Bovenal: het is gezellig! We zijn sociale wezens en houden ervan om samen te komen. Gelukkig mag dat nog in kleine groepjes en dat doen we dan ook. Ik mag als begeleider twee mensen begeleiden.

Weerstand

Frisse lucht en bewegen versterkt je weerstand en maakt je minder vatbaar voor infecties Je maakt Vitamine D aan, wat je nodig hebt voor o.a. een goede werking van je immuunsysteem

Mindful

We doen Mindfulness oefeningen wat je helpt om uit je hoofd te stappen en aandacht te krijgen voor het hier-en-nu. Het vermindert je stress. Oók weer positief voor je weerstand.

Ademhaling

En we gaan bezig met een gezonde ademhaling... je raadt het al: ook goed voor je weerstand en om infecties te voorkomen

Mijn missie is om mensen in hun kracht te zetten, terug bij hun gevoel en vol plezier op weg te laten gaan.

Tjitske
Tjitske

Dit zijn de redenen waarom je mindful in beweging wilt zijn.

De natuur is uiteraard een prachtige omgeving om je gedachten te ordenen, maar ook te ontspannen. We combineren al deze factoren met leuke oefeningen wat leidt tot meer inzicht in jouw gedachten en gedrag. Zo kom je effectief tot de kern van je probleem of vraagstuk, met een prachtige fun factor. 

 

Wandelend praten zorgt ervoor dat de twee hersenhelften met elkaar blijven communiceren en dat je dus wat overzichtelijker naar jezelf kunt kijken en luisteren. Daar komt bij dat lopen sowieso goed is voor het brein en je gezondheid. Voortbewegen per voet lijkt eenvoudig maar er komt een geraffineerd coördinatieproces bij kijken, hierdoor wordt je vitaliteit ook meteen vergroot.

Wandelen is goed tegen stress, je ervaart de wereld immers in al haar gedaanten met al je zintuigen (vormen, geluiden en het gevoel – en gebruik je je brein op allerlei manieren). Hierdoor bekijk je problemen vanuit een nieuw perspectief, word je creatiever in je oplossingen en lijken de problemen tot de mooie omgeving ineens niet meer zo groot zijn.  

Buiten in beweging zijn is een goede corona proof omgeving en natuurlijk houden we rekening met de 1,5 meter afstand. Desgewenst kan er voor mondkapjes gezorgd worden.

It always seems impossible until it's done!

Nelson Mandela

De kennismakingsprijs is 95 euro ex btw voor het 6-weekse programma.

Het is een programma van 6 weken waarin 1 keer per week 1,5 uur gewandeld wordt.

Woensdagen 

Start maart: woensdagochtend 9.00 uur start 3 maart. Woensdagavond 18.30 uur start 3 maart.

Vrijdagmiddag 13.00 uur start 12 maart.

Omgeving Haren/ Groningen. Startpunt in overleg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Tjitskus

06-48425176

info@tjitskus.nl