Tjitskus logo

Mindfuck

Ken je dat het programma waar een illusie echt lijkt te worden? Zelf vind ik Victor een briljante performer. En het geeft een goed beeld van waar we met onze gedachten toe in staat zijn. En of dit nu gaat om wat iemand anders je wijs maakt of wat je jezelf wijs maakt, wat aandacht krijgt groeit en waar je focus ligt koers je op af.

Zelf ben ik zo nu en dan in staat om mijn eigen Mindfucks weer achter het stuur van mijn leven te laten in plaats van dat ik zelf daar zit, en mijn Mindfucks kunnen niet sturen, alleen maar remmen. En wat aandacht krijgt groeit, dus alles in mijn hoofd wordt groter.

Vandaag een inspirerend gesprek gehad met een super business coach Desiree, die mij de vragen stelde die ik iemand anders ook zou stellen. Ook ik kan en wil eigenlijk niet alles zelf en alleen doen. Hoe fijn is het als je samen met iemand weer even je koers kan bepalen en dan weer zelf kan sturen.

Voor mij is een mooie manier om uit mijn Mindfuck te komen door buiten te zijn, frisse lucht zorgt voor een helder hoofd, al je zintuigen gaan aan en je bent echt in het nu.

Wil jij graag op een luchtige en leuke manier aan je fysieke, mentale en emotionele vitaliteit werken? Ik wandel graag met je mee.

Wandelcoaching is een coachingstraject met bewegen in de buitenlucht. 
Ik werk volgens de effectieve Mindful Run®️ Methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht. Stap voor stap werken wij aan jouw fysieke, mentale en emotionele balans en zorgen wij ervoor dat jij volledig in jouw eigen kracht komt te staan. 
Op een luchtige manier dichter bij jezelf en verder van je mindfuck komen.

Tjitske is empatisch, betrouwbaar en onbevangen, met haar vermogen om aan te passen en een no-nonsense instelling is ze een toegankelijke gesprekspartner en haar nieuwsgierigheid maakt dat ze vragen stelt die aankomen en tot actie zetten.

EB

Tjitske is open en onbevooroordeeld, toegankelijk.

A

Sociale waarden als ik denk aan (de gesprekken met) Tjitske zijn: Empatisch, oordeelvrij, open minded, oprecht geïnteresseerd, aanwezig en gesprekken gaan altijd ergens over.

YK

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram