Coaching

Jouw route naar balans.

Er kunnen veel redenen zijn waarom iemand op zoek gaat naar een coach, soms omdat een bepaald aspect in je leven niet loopt hoe jij je er goed bij voelt. Of dat je op een punt in je leven bent gekomen dat je eigenlijk een keuze wilt maken maar dat er teveel of te weinig opties zijn en je er niet uitkomt. En soms is het zo dat het plaatje aan de buitenkant perfect lijkt maar het niet zo voelt. Dat je een rol speelt in je eigen leven in plaats van dat je het leven leeft.

 We zorgen er samen voor dat je niet jezelf voorbij rent, of te lang stil blijft staan. Maar dat de route in het juiste tempo gelopen wordt, het doel haalbaar is en er onderweg genoten wordt van de route. Jij zelf bent uiteindelijk degene die weet welke keuzes er het beste bij je passen, ik kan je erbij helpen om de keuzes helder te maken.

Bij elke vorm van coaching ben je bezig met een strategie-bepaling voor jezelf. Bij alle strategie-bepalingen en dus coachingstrajecten is het belangrijk dat je eerlijk tegen je zelf bent en je er bewust van bent dat je zelf verantwoordelijk bent voor het resultaat.

Gehoord worden

Zonder oordeel gehoord worden

Je verhaal kunnen doen zonder je druk te maken wat “ze” ervan vinden, zonder dat iemand je probeert te overtuigen dat je gevoel niet klopt. Zonder dat je je hoeft te verantwoorden

Kruispunten en keuzes

De meeste hobbels drempels en kruispunten hebben te maken met patronen, overtuigingen en een zelfbeeld wat niet klopt. Soms ben je zo verwikkeld geraakt in de patronen van jezelf en anderen dat het lastig is die te herkennen en te doorbreken. Daar kan ik je bij helpen, patronen kunnen doorbroken worden, overtuigingen omgebogen en een zelfbeeld aangepast. Zodat jij weer het gevoel hebt je leven zelf in handen te hebben.

Wandelcoaching

Soms hebben mensen vooral behoefte aan een gesprek, maar soms ook juist niet. Wandelcoaching is de ideale mix waarin ruimte voor een gesprek is en ruimte voor stilte, oefening en beweging. Wil je vooruitkomen en niet steeds in je hoofd blijven hangen of zorgen maken over later. Met wandelcoaching ben je letterlijk en figuurlijk in beweging in het heden. Wat kan je nu doen. Het is een krachtige methode om rust in je hoofd te creëren, doelen te stellen en los te komen van verwachtingen. 

Klik hier voor meer informatie

 

Online coaching

Fysieke aanwezigheid is soms prettig maar lang niet altijd noodzakelijk. Online/ e-coaching kent vele voordelen. Je hebt geen rekening te houden met reistijden, en je kan je eigen veilige prettige omgeving kiezen.

Resultaten kunnen net zo snel behaald worden en de huidige tijd biedt vele verschillende communicatiemiddelen waardoor ook afstand geen rol hoeft te spelen in een coachingstraject.

Gewoon even sparren

Heb je behoefte aan een spar-moment, luisterend oor of iemand die je helpt te reflecteren, maar wil je daar geen heel traject aan koppelen. Dit kan zowel in een wandeling, online, telefonisch of fysiek. Daar waar de behoefte is kunnen we een plan opmaken. Neem contact op over de mogelijkheden.

Straal

Wil jij graag weer stralen? In lijn staan met jezelf? Weten wat je te doen hebt. Je zelfvertrouwen, zelfbeeld en zelfliefde naar een nieuw level brengen. Om van daaruit volop in het leven te kunnen staan. En jezelf kunnen zijn zonder dat je jezelf hoeft te veranderen of aan te passen?

Dan is het online programma Straal wellicht wat voor jou. In dit programma ontvang je begeleiding via e-mail en opdrachten, daarnaast zullen er momenten zijn waarop je vragen kunt stellen. Het voordeel hiervan is dat je het in je eigen tempo kunt doen, maar ook elke dag kan toepassen en je er altijd op terug kan vallen. Lees meer….

Happy Li(j)fe planner

Alle “verslavingen” zijn een methode om emoties te onderdrukken. Emoties als onrust, verveling, verdriet, angst en bijvoorbeeld boosheid kunnen er toe lijden dat je naar die snack of die reep chocolade grijpt. 

Met de happy li(j)fe planner gaan we aan de slag om de patronen te doorbreken omtrent eetgedrag. Met als resultaat dat het krijgen van het lijf wat jij het beste bij je vindt passen makkelijker te behalen is. Dit is een programma waarbij gebruik gemaakt wordt van oefeningen, meditaties, hypnose en zelfreflectie. Daarnaast zijn er natuurlijk tips die je helpen om gezonde keuzes te maken die goed voor je lijf zijn.

Contact